Voor inspiratie en advies

Meer dan 40 haarden brandend opgesteld

Voor inspiratie en idee├źn kunt u terecht in onze showroom, deze is voorzien van de laatste en nieuwste modellen en oplossingen. De showroom is ons visitekaartje en dat merkt u gelijk als u onze parkeerplaats op komt rijden. De Drie Kronen is gevestigd in een prachtige langgevelboerderij en alhoewel deze boerderij de oudste van Boekel is ( gevestigd in 1665) is onze showroom voorzien van de laatste en nieuwste modellen haarden en kachels met de modernste technieken.

De haarden en kachels staan niet klakkeloos langs elkaar opgesteld maar zijn praktisch allemaal sfeervol ingebouwd in allerlei verschillende mantels en gecombineerd met natuurstenen plateau's en op maat gemaakte kastenwanden aangevuld met prachtige houten vloeren en mooie accessoires.

Naast advies, kundige montage en een scherpe prijs garandeert De Drie Kronen kwaliteit waar zij al 45 jaar voor staan. In onze showroom krijgt u een uitstekend beeld hoeveel verschillende mogelijkheden er zijn, maar belangrijker nog welke mogelijkheid/oplossing er voor u van toepassing is.

Tijdens openingstijden bent u van harte welkom zonder afspraak, wilt u persoonlijk advies (ook eventueel buiten de openingstijden) dan is het verstandig om een afspraak te maken. Voor een afspraak kunt u ons telefonisch bereiken op 0492-321595 of via info@dedriekronen.nl.

Het is prettig als u een tekening van de woning meebrengt, vanuit deze gegevens kunnen wij u prima adviseren.

Houtkachels
showroom De Drie kronen Derby
Ontwerp zonder titel (3).jpg

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
Op afspraak
Woensdag
Op afspraak
Donderdag
10:00 - 17:00
Vrijdag
10:00 - 17:00
Zaterdag
10:00 - 17:00

Avondopening enkel op afspraak.

Maak een afspraak

Klik hier

Social media

Facebook Twitter Instagram

Contact

Volkelseweg 8
5427 RB Boekel
T 0492-321595
F 0492-323257
E info@dedriekronen.nl
Profiteer direct van onze korting en bestel online houtpellets op http://onlinehoutpellets.nl/