Service en onderhoud

Als u een haard, kachel of een ander produkt bij De Drie Kronen koopt bent u verzekerd van een goed produkt met juiste garantie die bij dat produkt hoort.

Alhoewel een gaskachel weinig onderhoud nodig heeft wordt door praktisch alle fabrikanten geadviseerd om jaarlijks onderhoud aan de gashaard uit te laten voeren.
Hiermee voorkomt u storingen of ongewenste situaties. U kunt dit vergelijken met jaarlijks onderhoud aan uw CV-ketel. Het is hierbij van groot belang dat een erkend vakman ieder jaar de gastechnische werking van uw toestel controleert en reinigt.

Om maximaal gebruiksplezier te kunnen garanderen biedt De Drie Kronen u een vrijblijvende, jaarlijkse onderhoudsbeurt. Maakt u gebruik van onze jaarlijkse service dan wordt uw gastoestel nagekeken door hiervoor opgeleide monteurs. Uw haard wordt onderhouden volgens de geldende voorschriften en u bent verzekerd van ongestoord stookplezier.
Wilt u gebruik van maken van een onderhoudsbeurt, vult u dan onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op voor het maken van een afspraak. Vervolgens krijgt u van ons weer bericht wanneer uw haard weer toe is aan zijn jaarlijks onderhoud.

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
Op afspraak
Woensdag
Op afspraak
Donderdag
10:00 - 17:00
Vrijdag
10:00 - 20:00
Zaterdag
10:00 - 17:00

Maak een afspraak

Klik hier

Social media

Facebook Twitter Instagram

Contact

Volkelseweg 8
5427 RB Boekel
T 0492-321595
F 0492-323257
E info@dedriekronen.nl
Profiteer direct van onze korting en bestel online houtpellets op http://onlinehoutpellets.nl/